Kunstroute 2012 succesvol!

By 2 december 2012 Nieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZondag 18 november hingen de Kunst- en Componistenroute vlaggen weer uit. De zon scheen, het was droog en naarmate de dag vorderde, werd het steeds levendiger in onze wijk. Op 18 locaties stond de deur open voor het kunstminnend publiek. Schilderijen, foto’s , beelden, keramiek, striptekeningen, sieraden van divers materiaal: de expositie was bijzonder gevarieerd.
De stemming zat er goed in; overal werden enthousiaste reacties op de getoonde kunst gehoord. Elke locatie ontving tussen de 50 en 150 bezoekers,soms was het zo druk dat er nauwelijks nog geteld kon worden. De Nic. Beetsschool heeft deze dag haar nieuwe atelierruimte laten zien en een goede indruk kunnen geven van het project dat kunstenaars momenteel uitvoeren met de leerlingen.
Velen vertelden het leuk te vinden om op deze manier nu eens te kunnen zien wie er toch in het Heliomarewoonhuis wonen en verrast te zijn door de activiteiten en het enthousiasme daar.
Tot slot bleek het openstellen van een “te koop”woning een nieuwe, goede manier om een koophuis aan te prijzen.PB181379OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA