28 Augustus 2013 start SportClub Bergermeer

By 26 augustus 2013 Nieuws

Angelique, Marian, Britt en SuzeWoensdag, 26 juni 2013 sloot SportClub Bergermeer (SCB) het seizoen 2012-2013 traditioneel af met een programma voor de dames en heren gezamenlijk buiten de zaal. Voor de derde achtereenvolgende keer werd door de leden gekozen voor Jeu des Boules bij Pétanque vereneging l’Autre Chemin. Drie speelronden met wisselende samenstelling van teams. De beker werd dit jaar opgeëist door  Suze Vader. Zij mag zich het komende seizoen kampioene SCB 2013 noemen. De hele gezellige avond was een waardige en sportieve afsluiting van het seizoen.

Woensdag, 28 augustus is weer de eerste trainingsavond om 19.00 uur de heren en om 20.00 uur de dames in de zaal aan de Beethovensingel 13. Natuurlijk staan de avonden weer onder leiding van een professionele en gediplomeerde trainster, want Britt zal de trainingen ook het komend seizoen leiden.

Kom gerust voor een proefles langs of mail voor informatie naar: sportclubbergermeer@gmail.com