Gezamenlijke inkoop voor leden: vervolg

By 29 november 2013 Nieuws

Enkele leden van de wijkvereniging hebben het idee geopperd om gezamenlijk (grote) benodigdheden voor de woningen in te kopen. Ze denken daarbij onder andere aan garagedeuren, inpandige deuren, zonnepanelen, tegels voor de stoepjes bij de voordeur etc. Het voordeel van gemeenschappelijke inkoop is dat er aanzienlijke prijsvoordelen kunnen worden behaald door het grotere volume bij aanschaf. Een andere mogelijkheid is het werken met zogenaamde “preferred retailers”: winkels waar u als lid van de vereniging korting krijgt.

We hielden in oktober een enquĂȘte. Daar hebben 19 huishoudens positief op gereageerd. Vijf mensen hebben aangegeven te willen helpen bij het organiseren van de inkoop. In december gaat u hier meer van horen. Via de website houden we u op de hoogte.