Buitenspeeldag groot succes

BuitenspeelDag_zondernick_zonderjaartal_CMYK-600x482[1]Op 11 juni vond de Buitenspeeldag weer plaats, in de stralende zon. Meer dan 300 kinderen speelden op de Beethovensingel en het grasveld bij de school. Er waren weer allerlei nieuwe spelletjes bedacht, maar gelukkig kon er ook weer op paardjes gereden worden en kon je spijkerbroekhangen. De Buitenspeeldag wordt jaarlijks georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Melanaie, Liesbeth, Antoinette en Debby hebben vele uren in de voorbereiding gestoken. Op de middag zelf was er ook een hele ploeg mensen in de weer om alle spelletjes in goede banen te leiden. De Buitenspeeldag werd dit jaar gesponsord door de Wijkvereniging Bergermeer, Vomar, Restaurant De Fransman, Stefan de Vries, Fysiotherapie Adams, Albert Heijn, Kern8, Groot in Groen en Monkeytown. Iedereen die een bijdrage leverde aan de dag: van harte bedankt!