Meezingen met Vrouwenkoor DonnAcappella?

Op maandag 22 mei organiseert Vrouwenkoor DonnAcappella een open repetitie. Iedere vrouw die graag wil zingen is van harte welkom om op deze speciale avond met ons mee te zingen. We beginnen om 19.30 uur maar vanaf 19 uur staat de koffie/thee klaar in onze vaste repetitieruimte, de aula van de Nicolaas Beetsschool. De avond duurt tot 21.30 uur.
Wij bestaan uit 16 enthousiaste vrouwen en zingen drie- of vierstemmig, a cappella. Ons repertoire varieert van klassiek getinte Frans- en Duitstalige werken van onder andere Poulenc tot populaire nummers als Happy (Pharell), Something Beautiful (Robbie Williams), Mad World (Gary Jules), Halleluja (Leonard Cohen).  Dit alles onder leiding van onze dirigent Olaf van Rijn. Wij zijn op zoek naar nieuwe stemmen in alle stemgroepen maar voornamelijk hoge sopranen en alten. Kom langs als het je aanspreekt.

Voor vragen: Yvonne van Giessel 06-19992034.

Tot dan!