Voorprogramma in ‘Het Park’,
13.30 – 14.30 uur ( bij slecht weer voor de Vomar)

ONSTUIMIG SCHUIM
brengt maritieme Nederlandse liederen en een vleug folkmuziek met traditionele en buitenlandse invloeden. Voor het grootste deel door henzelf geschreven.

Programma:
1e concert  :15.00 – 15.25  –
2e concert :  15.45 – 16.10  –  3e concert: 16.30 – 17.00 uur      U kunt 3 concerten bijwonen op 10 verschillende locaties in onze wijk.
Reserveren is noodzakelijk. Dit kan vanaf 1 juni.
U geeft aan welk concert ( 1e, 2e, of 3e) u wilt bijwonen en met hoeveel personen.
Wij vragen van u een bijdrage van € 1,- per persoon per concert.

Locaties en musici

Fysiotherapiepraktijk Joost Adams, Chopinstraat 164:
Elvis Sergo Trio ( hammondorgel, gitaar en slagwerk) speelt jazzmuziek in de stijl van Jimmy Smith.
Reserveren: renate@fysiotherapieadams.nl

Offenbachstraat 25, een rijke variatie:
Martin Rozema, dwarsfluit en Wim Vlaar, piano spelen werken van Gary Schocker
Marie Anne Gons en Margonda Brandsma, piano 4-mains, spelen werken van Andriessen, Berlioz en Milhaud.
André Daemen, piano, speelt o.a. werken van Rachmaninof, Chopin, Spaanse en Antiliaanse muziek
Berto Teeuwen, zang en Nicolien Kerkmeester, piano brengen werken van Vaughan Williams en Poulenc.
Reserveren: nicolien@pianoscala.nl

Gounodstraat 6
Simone Honijk, zang en Dirk Balthaus, vleugel, brengen jazz uit het American songbook.
Reserveren: oab@van-luin.nl

Beethovensingel 118:
David Vos trio. Portugese gitaar en zang, verzorgen een breed repertoire van Europese liederen.
Reserveren: vebo@chello.nl

Sweelincklaan 52
Jos en Annemarie Ruiters lieten zich inspireren door Russische Romantiek en spelen ‘Juni’, uit De Jaargetijden van Tsjaikovsky, Wals, opus 54 van Dvorak en Vocalise van Rachmaninov.
Reserveren: SW52jenny@versatel.nl

Leharkade 5
Daan Stam. Wasabi Rocket Science is het alter ego van Daan Stam. Normaal in de vorm van een duo met een drummer, deze keer alleen. Verwacht mooie liedjes die je raken en soms verrassen. Beïnvloed doorJeff Buckley, Thom Yorke en Depeche Mode.
Reserveren: maik@wijkverenigingbergermeer.nl

Bachlaan 29
Plovdiv kwartet: genoemd naar een geromantiseerde locatie, bestaat uit Hans van Lunteren-baritonsaxofoon, Marieke Klomp-alt-en sopraansaxofoon, Tess Broekmans-cello, Elise Menick-viool. Een onconventionele combinatie, half saxofoonkwartet, half strijkkwartet speelt klassiek, mjazz, latin, hedendaags, maar vooral ‘werelds’en schuwt de improvisatie niet.
Reserveren: janlinde@hetnet.nl

Bachlaan 6
Ramtin Baschardoust, 16 jaar, zang en gitaar, deelnemer aan Alkmaars Talent 2014 en Idols 2017.
Isabelle Smeele, 14 jaar, deed mee aan Alkmaars Talent 2014 en 2016 en was gastartiest bij Karin Bloemen in Theater De Vest.
Eva Kijlstra, 16 jaar, zang en gitaar, deelnemer aan Alkmaars Talent 2016, zingt haar eigen liedjes.
Reserveren: pskomen@telfort.nl

Bachlaan 4
‘VERWEG IS DICHTBIJ, DICHTBIJ IS VERWEG’.
Gedichten over het wonder van alledaagse situaties, omlijst door klankimprovisaties, op diverse snaarinstrumenten, door Jeroen Gerritsen-voordracht en Cornelia Wiemers-snaarinstrumenten.
Reserveren: damariskort@gmail.com

Schubertkade 14
Robin Schot, 18 jaar, speelt op de piano Fantasie Impromptu van Chopin, waarmee hij het Artiance Solistenconcours won en op klarinet Adagio van het klarinetconcert van Mozart.
Elviera Beumkes, 16 jaar, zang en gitaar/ukelele, deed mee aan Alkmaars Talent 2016, treedt soms ook met een band op.
Mijke Dhondt, 16 jaar, zang en gitaar, deed mee aan Alkmaars Talent 2016 en treedt regelmatig op, zingt eigen nummers en covers.
Reserveren: johneningrid@hotmail.com

En op het sportveld trommelt ‘Djembé’ iedereen op om de concerten te bezoeken!

Algemene informatie: Jan Luiyf, telefoon 072-5126929