Op 1 juli, tussen 11.00 – 13.00 uur, vindt in de aula van de Nic. Beetschool de Bergemeervariant van Tussen Kunst & Kitsch plaats. Larry Koning (van Kunsthandel Koning, Scheldestraat 29 in Alkmaar) zal als deskundige zijn oog laten gaan over zaken die u, als wijkbewoner hiervoor aanmeldt. Heeft u kunst (of kitsch) dat u graag eens wilt laten taxeren? Dan is dit uw kans. Bewoners van de wijk Bergermeer kunnen kosteloos deelnemen.

Zo doet u mee:

Mail een aantal goede foto’s in JPG-formaat naar vebo@chello.nl onder vermelding van ‘Kunst & Kitsch’. Vermeld hierbij uw naam en adres plus in een paar regels de achtergrond van uw object. Maak niet alleen een foto van de voorkant, maar ook van de achterkant van het object. U kunt schilderijen, glaswerk, keramiek, grafiek of foto’s inbrengen, maar Larry is niet gespecialiseerd in boeken, sieraden, postzegels of munten.

We maken samen met Larry Koning vooraf een selectie van de artikelen die zullen worden beoordeeld. De eigenaren van deze artikelen zullen vooraf hierover worden geïnformeerd zodat zij bij de toelichting in de Nic. Beetschool aanwezig kunnen zijn. Daarnaast is dit evenement voor iedereen gratis te bezoeken, maar je kunt niet ter plekke nog kunst inbrengen.

We maken er een echte Kunst & Kitsch Bergermeer van! Met Jan Luiyf als presentator van dienst!
Let op: U kunt uw foto’s insturen tot uiterlijk 10 juni.

Wanneer: 1 juli, 11-13 uur
Waar: Nic Beetsschool 1, in de aula.
Hoe: Mail foto’s naar vebo@chello.nl
Deadline: 10 juni