straten

Het laatste nieuws:

Digitale Componist – 2e editie 2020

| Nieuws | No Comments
Wilt u de Componist in digitale vorm inzien? Op onze Componist pagina zijn alle edities verzameld. De 2e editie van 2020 is hieraan toegevoegd!

Kunst bij de Buren 28 juni afgelast

| Nieuws | No Comments
Vanzelfsprekend is iedereen op de hoogte van alle regels aangaande het Corona-virus en van het feit, dat er onnoemelijk veel activiteiten worden geannuleerd. Zeker nu die datum wordt doorgetrokken naar…

Digitale Componist – 1e editie 2020

| Nieuws | No Comments
Wilt u de Componist in digitale vorm inzien? Op onze Componist pagina zijn alle edities verzameld. De 1e editie van 2020 is hieraan toegevoegd!

Zonder leden geen vereniging!

De wijkvereniging bestaat bij gratie van haar leden. Zonder leden geen vereniging! Woont u in de Bergermeer dan zou u lid kunnen worden van de wijkvereniging. De contributie vormt een belangrijke inkomstenpost. Zo geven we subsidie aan diverse activiteiten, zoals de Buitenspeeldag, Muziek en Kunst bij de Buren en de Bergermeerun. Ook treden we op als vertegenwoordigers van de wijk en laten we de mening van de wijk horen bij gemeentelijke plannen. Dat kunnen we alleen maar doen als we voldoende draagvlak in de wijk hebben.

Onze sponsoren: