Op zondagmiddag 12 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur is het derde Open Podium van dit seizoen in openluchttheater De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade in Alkmaar. Dit Open Podium staat geheel in het teken van zang.

Het programma begint met Kees Kuiper. Hij zingt Franse chansons en begeleidt zichzelf op gitaar.

Als tweede treedt op Tessa Balder, begeleid door haar oom op gitaar. Tessa heeft in augustus een liedjesprogramma en voor haar is het Open Podium een try-out. Tessa’s repertoire varieert van Bonnie Raitt, Anouk, Alanis Morissette tot Don Mclean.

Tenslotte is er alle ruimte voor Alkmaars talent. Met vier optredens besluiten zij de middag. De volgende Alkmaarse talenten treden met zang op: het duo Sam Renooij met gitaar & Nina de Vrijer, Willemijn Silver, Bridget Blonk en tenslotte Jip Berlijn.

Petra van Rijn presenteert. De Villa, de kantine van het park, is open tijdens en na het Open Podium. Bij slecht weer is het programma in een tent of in de Villa. Bij erg warm weer op een plek in de schaduw. Verdere informatie bij Petra van Rijn, 072-5154242, petravanrijnalkmaar@live.nl.

(Foto is aangeleverd door Tessa Balder)